Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
na blagajno >>

Darlilni bon Phiten.si

Darilni bon Phiten.si

Darilni bon je izkazni papir, ki ga Matej Poljanšek, s.p. izda proti plačilu v obliki listine ali v elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen z unikatno serijsko številko, Matej Poljanšek, s.p. pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za blago, ki ga prodaja v spletnem nakupovalnem centru Phiten.si. Darilni bon je moč kupiti v spletnem nakupovalnem centru Phiten.si. Pri nakupu darilnega bona veljajo enaka določila, kot so navedena v Pogojih poslovanja. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se kupcu razlika ne povrne. Uporaba darilnega bona je možna na dva načina:

• preko vnosa unikatne alfanumerične kode darilnega bona v prvem koraku nakupnega procesa v polju vnovči        darilni bon;
• preko vnosa unikatne alfanumerične kode darilnega bona v zavihku Moj Profil > Moj račun, s čimer se vrednost    bona v obliki dobroimetja prenese na uporabnikov račun.

Imetnik bona mora bon porabiti v 6 mesecih od dneva izdaje, razen ko je na bonu to izrecno drugače označeno. Pri prenosu vrednosti v obliki dobroimetja na uporabniški račun, mora prenos vrednosti opraviti do konca obdobja veljavnosti, dobroimetje pa lahko nato koristi brez nadaljne časovne omejitve, vendar v enkratnem znesku.