Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Tehnologija
na blagajno >>

Poiščite notranje ravnovesje

Življenje v obliki človeškega telesa se izraža tako, da se premika, prehranjuje, zaznava, diha, razvija, razpolaga z zavestjo ali se samo zdravi in preoblikuje. Zavoljo tega smo sposobni živeti in se zavedati življenja. Gibanje telesa deloma lahko zavestno upravljamo deloma pa se to zgodi tudi nezavedno.

Delovanje organov predstavlja kompleksno sodelovanje fizičnih gibanj in elektrokemičnih impulzov. Naše telo reagira in proizvaja moč, ki mu daje ravnotežje ali ga spravi v gibanje. Kosti so zasnovane tako, da lahko nosijo ustrezno težo. Kri teče z ravno pravšnjo hitrostjo in brez omembe vrednega vrtinčenja: če bi tekla prehitro, bi bili v nevarnosti, saj bi doživeli srčni napad in kap, če bi kri tekla prepočasi, bi umrli zaradi pomankanja kisika.

Človeško telo je nekaj posebnega. V telesu potekajo in sodelujejo številni energetski procesi, ki se med seboj tvorijo in urejajo. Družba Phiten je razvila veliko število izdelkov, ki podpirajo naše notranje ravnovesje in s tem povečajo kvaliteto našega življenja.

Izboljšanje komunikacije v telesu

Da bi bilo kompleksno delovanje med duševnimi procesi, med čustvenimi reakcijami in telesno dejavnostjo sploh možno, potrebuje človeško telo nek sistem, ki bi lahko informacije sprejel, predelal, prenesel in mrežasto povezal. Sposobnost telesa je, da s pomočjo električnih impulzov pod vplivom električnega polja lahko komunicira s samim seboj. Vsaka živa celica v takšni ali drugačni obliki uporabi električno energijo. Danes vemo, da delovanje živcev, mišic in organov nadzira električna energija in da so vse telesne funkcije v povezavi z elektriko. Mišice naj bi se na primer s pomočjo električnih impulzov iztegovale oz. krčile.

Posebno obdelani titan ima v različnih phitenovih izdelkih blagodejni vpliv na bioelektrične procese v telesu - podpira torej različne funkcije telesa.

Podpiranje sproščanja

Sprostitev je duševni in telesni proces, ki se ob različnih naprezanjih razvija in se približa stanju ravnotežja. Kar vemo o živčnem sistemu in naši telesni aktivnosti, se izraža v osnovnem principu: sprostitev je direkten obrat živčne vzdraženosti (sprostitev je odsotnost živčne vzdraženosti ter živčnih in mišičnih impulzov).

Zahvaljujoč izdelkom Phiten AquaTitan se elektrokemični tokovi v telesu urejajo. To izboljšuje prenos informacij v telesu, optimizira vsako vrsto telesnih in duševnih dejavnosti in pospešuje splošno sposobnost sproščanja. S pomočjo uporabe izdelkov Phiten se neposredno sprožijo reakcije v sproščanju.

Povečanje kvalite življenja

Električni signali v živčnih celicah nastanejo pod vplivom različno nabitih ionov (električno nabitih atomov oz. skupin atomov) v membranah. Začetni dražljaj aktivira verigo zapiranja in odpiranja kanalov, ki omogočajo pretok ionov, in s tem spremenijo membranski potencial.

S pomočjo nevroprenosnikov se signali prenašajo od enega živca do drugega ali na mišico. Možgani so tako elektrokemični pošiljatelj kot tudi prejemnik. Informacije v obliki elektrokemičnih signalov se dekodirajo s pomočjo impulzne frekvence.

Japonski kiropraktik Hirata je razvil revolucionaren postopek "Phild". Izdelk,i prežeti z nanodelci iz titana in zlata, pomagajo električne impulze v telesu urejati in usklajevati.

Optimizacija zmožnosti ukrepanja

Da  zmožnost gibanja v športu doseže neko določeno kvaliteto izvajanja, morajo biti izpolnjene koordinacijske in kondicionalne zahteve. Mnogi športniki so ugotovili, da je njigovo gibanje s pomočjo izdelkov Phiten bolj ekonomično, dosegajo boljšo razteznost mišic in občutek moči.

Lahko aktivirajo točno določene dele mišic (motorične enote), ki so potrebne za določeno premikanje. Kinestetične informacije (občutek gibanja) so lahko lažje obdelane in energijsko odmerjene in zato so gibalne izvedbe lažje uresničene. Motorična sposobnost oz. premostitev harmoničnega gibalnega teka sta odločilni značilnosti kvalitete gibanja. V tem smislu je omogočena spontana, kreativna in suverena izvedba.

Posebej zanimivo je, da športniki vedno znova ugotavljajo, da lahko pod oteženimi čustvenimi pogoji na tekmovanjih svoje naloge uspešnejše opravijo, ker imajo na razpolago boljšo duševno moč. Tako se lahko stopnjuje tudi čustvena prilagodljivost, moč in energija. S tem je na tekmovanjih omogočen celotni potencial.