Košarica: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Tehnologija
na blagajno >>

Φ - popolno ravnovesje

Spoznanja o odnosih in zakonitostih različnih področij in človeške modrosti lahko najdemo v raznolikosti narave. Stari Grki so navezovali pojem harmonije na odnos razvoja posameznika k potrebam univerzalnega dolovanja: če se človek nahaja v soglasju s krvnim obtokom in ritmom narave, doživi zajetno notranjo in zunanjo ravnovesje. Njegovi potenciali se povečujejo in odpre se kvaliteta življenja v nekem harmoničnem sodelovanju energetskih procesov.

V starem veku je grška črka Φ veljala kot simbol za predstavljenje vsega ravnotežja. Tudi na Daljnem vzhodu so razvili idejo, ki človeško telo razume kot majhno vesolje. Človeški obstoj cilja na enotnost in harmonijo med dušo in telesom, na popolno ravnotežje, ki najde svoj izraz v črki  Φ. Družba Phiten je poimenovana po tej črki in predstavlja izdelke, ki so razviti z najmodernejšo tehnologijo ter s sočasnim razvojem človeka pripomorejo k boljšemu počutju.

Titan - boljša električna prevodnost


Ljudje smo navajeni, da naše telo funcionira, tako da se bolj malo ukvarjamo s tem, kako pomembni postopki za to so lahko različni. Mišljenje in premikanje pošiljajo električna polja v naše živčne celice. Možgani in živčni sistem proizvajata tako električna polja (električne potenciale) kot tudi električne impulze (potovanje elektronov in pozitivno nabitih ionov). Vsaka živa celica v takšni ali drugačni obliki potrebuje električno energijo.

Danes vemo, da delovanje možganov, živcev in organov upravljajo električni postopki, ki so v osnovi posamezne telesne funkcije. Vse izkušnje in občutki, ki jih ima neko človeško bitje, temeljijo na kompleksnih lasnostih našega električnega sistema.

Zahvaljujoč posebnemu "Phild" postopku kot tudi dosežku Phild - delovanju titana je le-ta lahko uporabljen v različnih oblikah. Mnogi presenetljivi rezultati kažejo, da so izdelki Phiten uporabni na različnih področjih.

Titan-Phild učinek


Titan je antialergena kovina, ki je velikokrat uporabljna na področju medicine in športa. Phiten uporablja titan, zlato in tudi srebro kot nosilno snov, ki po zaslugi postopka "Phild" kaže poseben učinek.
Učinek različnih materialov je viden, kajti izdelki Phiten oddajajo blagodejne enakomerne valove. Ti valovi imajo sposobnost, da bioelektrične tokove v telesu znova uskladijo. Mnogi uporabniki izdelkov Phiten govorijo o toplotnem občutku ob nošenju teh izdelkov. Ta toplotni učinek nastane skozi pospešeno prekrvavitev v koži. Zaradi izboljšane prekrvavitve se posledično sprosti mišična napetost. Balastne snovi se tako lažje prebavljajo in čas regeneracije se skrajša. Prav tako se skrajša rehabilitacija pri poškodbah. Izboljšana prekrkvavitev doprinese k večjemu dotoku kisika v možane, kar pomeni, da se v stresnih situacijah človeško telo učinkoviteje odzove na moteče dražljaje.

AquaTitan

Titanovi nanodelci se v vodi lepo porazdelijo in se tako lahko na ta način navežejo na različen tekstil. Aqua Titan ima še večji učinek kot karbonski titan ali mikro-titanove kroglice. S pomočjo postopka "Phild" predelana kovina deluje uravnavajoče in skadno na motene električen tokove v telesu. Drobni titanovi delci ostanejo v tekstilu in delujejo tudi po večkratnem pranju. Mad pranjem se drobni titanovi delci vedejo podobno kot barva za tekstil, ki prav tako ne more biti izprana.

AquaTitan X30

Zaradi 30-kratnega povečanega števila fino porazdeljenih nano-titanovih delcih v vodi oz. zaradi večje gostote teh delcev v primerjavi z običajnim AquaTitanom se lahko delovna moč AquaTitana okrepi. Vsi izdelki, ki vsebujejo okrepljeni AquaTitan, so ustrezno označeni.
AquaTitan X50

Zaradi 50-kratnega povečanega števila fino porazdeljenih nano-titanovih delcev v vodi oz. zaradi večje gostote teh delcev v primerjavi z običajnim AquaTitanom se lahko delovna moč AquaTitana okrepi. Vsi izdelki, ki vsebujejo okrepljeni AquaTitan, so ustrezno označeni.


AquaTitan X100

Zaradi 100-kratnega povečanega števila fino porazdeljenih nano-titanovih delcev v vodi oz. zaradi večje gostote teh delcev se lahko delovna moč AquaTitana okrepi. Z oznako X100 so označeni izdelki, ki vsebujejo 100-kratno gostoto v primerjavi z običajnim AquaTitanom.


Aqua Gold

Zlati nano delci se lahko s pomočjo postopka "Phild" v vodi lepo porazdelijo. Tako energijsko nabita voda se na Japonskem uporablja za proizvajanje dodatkov k prehrani, Aqua pure in Aquamirum G pa sta uporabljena tudi kot osnova v kozmetiki, na primer v losionih.

V Sloveniji v svojo ponudbo uvajamo masažne losione Warm-Up in Relax Conditionig Gel. Kot pri vseh naših izdelkih je tudi pri Aqua Gold izdelkih zlato le nosilna snov. Za opisani učinek je zaslužni edinstveni postopek "Phild"